keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pahoittelut!

En ole varmaan kuukauteen kirjoittanut mitään! Apua... Blogini ei tyssännyt heti alkuun, lupaan sen. On vaan ollut niin supermegakiireistä että blogi ei ole ollut etusijalla. Se on ollut liian helppo jättää heitteille. Asiaan tulee korjaus.

Terkut mun rakkailta!
Paljon on ehtinyt tapahtua kuukauden aikana. Olen hyvästellyt neljä hyvää ystävääni, jotka kukin muuttivat eri puolille maailmaa opiskelemaan. Eivät liian kauas onneksi, mutta kauas silti. Toivon heille kaikille kaikkea hyvää ja onnea uuteen kaupunkiin tai maahan! Mutta he pärjäävät, olen varma siitä. :)

Lintsillä!
Lintsillä hyvän ystävän kanssa. :)
Vapianossa erään toisen ystävän kanssa. Tomaatti-mozzarella-kastike ja täysjyväpastaa. ;) Ja light-colaa.
Menneeseen kuukauteen on ehtinyt mahtua myös rutkasti juhlintaa, eikä ainoastaan läksiäisiä, vaan ihan muuten-vaan-bileitäkin. On katsottu leffaa, syöty hyvää ruokaa, lähdetty kaupungille ja pidetty sairaan hauskaa. Olen viettänyt tosi paljon aikaa kavereideni kanssa ja täytyy sanoa, että mulla on maailman parhaita ystäviä! I love you! Valitettavasti juhlinnan seurauksena kroppaan kertyy kauheasti sokeria ja kilokaloreita krrhhm elintarvikkeista, joita saatetaan nauttia illan aikana. Se hieman sotii terveellisiä elintapojani vastaan. Onneksi kaverit muuttavat pois, niin eipähän tule lähdettyä ulos. Täytyy myös myöntää, että olen herkutellut. Pizzaa, suklaata, jätskiä, limua... Ja kyllä, lihaa. Ihan vaan pari kertaa, mutta silti. Shame on me. Vaan ei hätää, aloitan uuden elämäni taas uudestaan!

Olin kipeänä niin sain jätskiä.
Tortilla- ja leffailta
Arkiruokaa: Aurajuusto-katkarapu-pastakastike
Pescetarianistan työpiste ft. salaatti ja kukkakaali
Syyskuussa tarkeni vielä shortseilla! Lisäksi lempparipaita pääsi kuvaan!
Sitä paitsi, eilen aloitin uuden harrastuksen, joka motivoi terveellisempiin elämäntapoihin. Kävin ensimmäistä kertaa savatetreeneissäni Sörnäisten Savate-Clubilla. Treenit alkoivat jo viikko sitten, mutta sairastuin edellisviikonloppuna tosi inhottavaan flunssaan ja en viitsinyt lähteä rehkimään, etenkään tämän parin kuukauden kesäloman jälkeen. Joka tapauksessa, koen löytäneeni oman lajini! Treenit alkoivat lämmittelyllä ja sykkeenkohotuksella, eli käytännössä hölkkäsimme salia ympäri muutaman kymmenen minuuttia. Yllätyin suuresti, kuinka yllättävän hyvässä kunnossa olen liikkumattomuudestani huolimatta. Jaksoin kevyesti hölkkäillä muiden mukana, ja – itseäni mitenkään kehumatta – monet kanssahölkkääjistäni suorastaan puuskuttivat! Ei sillä, etten itsekin olisi päässyt kunnon hikeen, oli sen verran rankkaa puuhaa tuo savate. Alkulämpän jälkeen oli tekniikkaharjoitusta parin kanssa, eli potkuja ja lyöntejä kaverin keskivartaloon. Ei tietenkään kauhean kovaan, tekniikan hiominen oli etusijalla, mutta kyllä kylki on vähän hellänä. Tärkeintä oli lantion liike ja oikean etäisyyden hahmottaminen ja lopputunnista tunsin olevani jo vähän parempi. Pääsimme lopuksi vielä mätkimään säkkiä oikein olan takaa ja se oli kaikkein parasta! Purin kaiken ylimääräisen energian, stressin, ärsytyksen ja ahdistuksen säkkiparkaan. Sain partnerikseni kaiken lisäksi oikein raamikkaan herrasmiehen, joka tuntui olevan haka tässä lajissa. Sain häneltä kannustusta ja neuvoja. Lopulta kun käteni eivät enää jaksaneet nousta kasvojen tasalle, tämä kaveri tsemppasi minut antamaan vielä muutaman (kymmentä) potkua säkille. Kotimatkani kesti noin puolisen tuntia ja kotiin päästyäni hiki virtasi edelleen. Ihan huikea fiilis. Huomenna uusiksi! En malta odottaa! Aion kyllä ostaa omat hanskat, vaikka ne on aika hintavat, koska paikan lainahanskat lemuavat aivan järkyttävän hirveän pahalta. Ja se haju suorastaan pinttyy omiin käsiin. Mutta siellä myydään pinkkejä hanskoja. Ne on niin mun.

Partiossakin on tullut juostua. Olen sudenpentuosaston johtaja joten hommaa riittää. Aloitin uuden ekaluokkalaisten sudenpenturyhmän kanssa tänä syksynä, järjestin koko sudenpentuosaston retken ja olen muutenkin hoidellut asioita. Lähes jokaisesta päivästä ainakin pieni hetki on omistettu partiolle ja sudenpentuosaston retkeen upposi kokonainen viikonloppu. Partio on kyllä kivaa, sitä en kiellä! Em. retkellä sain myös kamalan flunssani. Olen tosi harvoin kipeä, mutta stressi, raikas ulkoilma ja liikkellä ollut pöpö tekivät tehtävänsä. Odotan innolla syksyn tulevia retkiä, partio on ihan parasta! Savaten lisäksi. :)

Partioretkellä aamun maisemia


Hiuksetkin laitettiin kuntoon ja naama sai väriä
Olen myös ehtinyt reissata, vallan niinkin kauas kuin Tallinnaan. Menimme isäni, hänen kahden kaverinsa ja oman bestikseni kanssa perheemme purjeveneellä yhdeksi yöksi Tallinnan vierasvenesatamaan. Vietimme päivän ravintolassa ja shoppailemassa, illan istumassa iltaa tosi viihtyisällä terassilla ja aamulla matkasimme kotiin runsaiden tuliaisten kanssa. Oli huippukiva reissu, vieläpä juuri ennen kun hyvä ystäväni palasi takaisin kaukaiseen kotimaahansa Englantiin.

Kotisatama aamulla seitsemältä juuri ennen lähtöä




Kippis! Paikassa Tallinna.
Illanviettoa
Sairaan herkullinen jälkkäri ravintolassa
Matkalla oli hieman tylsää
Viime hetken aamushoppailut!
Joopa joo. Jalkoja särkee ja olen ihan kuolemanväsynyt. Tänään olen ollut töissä (ruotsinkielisessä päiväkodissa!), partiokokouksessa ja vielä shoppailemassakin. Pakko päästä ajoissa nukkumaan. Savatetreenit on aina niin myöhään että nukkumaanmeno venähtää vähän liian pitkäksi ennen työpäivää. Olen ihminen, joka arvostaa hyviä yöunia. Huomenna alkavat avoimen yliopiston viestinnän verkko-opinnot ja kaiken muun lisäksi aion panostaa niihin täysillä. Haluan päästä ensi keväänä yliopistoon sisään. Päiväkotiduuni on kivaa mutta en koe saavani siitä hirveästi irti itseni kannalta. Toimittajan, tiedottajan tai graafisen suunnittelijan työ olisi se unelma-ammatti. Ja kevät tulee yllättävän pian, vaikka se ei vielä tunnu siltä.


Perus työpäivä

Sairaan hyvä kirjasarja! Lukaisin sen juuri toistamiseen
Joka tapauksessa, kohta painun pehkuihin. Tässä vielä kooste päivän sapuskoista:
Aamiaiseksi (kiitos äiti) paistettu kananmuna, papuja ja paahtoleipää. Tietty vähähiilarista. Töissä lämmitin itselleni myöskin äidin kokkaamaa kukkakaalisosekeittoa, hapankorppuja ja vähän liikaa kahvia. Mut kun väsytti. Kotiin päästyäni äiti oli juuri tehnyt ihan taivaallisen hyvää kesäkurpitsa-vuohenjuusto-mozzarella-lasagnea. Iltapalaksi söin vielä Virosta tuotua tummaa leipää remouladella ja raejuustoa. Sekä pikkusiivun vuohenjuustoa ja savujuustoa. Nam nam.








Pahoittelut postaustauosta ja ihan ylipitkästä postauksesta, jatkossa toivottavasti useammin ja vähemmän tavaraa kerralla! :D Kiitos kärsivällisyydestä rakkaat lukijat ja palaillaan! :)

Loppuun vielä kuvia kuukauden aikana tehdyistä parhaista ostoksista. :)


Maailman ihanimmat nahkabuutsit, jollaisia olen etsinyt jo pari vuotta! Rakastan.
Sairaan makee blingbling pipo!

Tosi edullisia kynsilakkoja ja meikkejä! Kampissa joku kosmetiikkaliike lopetti ja siellä oli huimat alet. Kynsilakat maksoi 1 - 1,50 € ja meikit max. 4 €.
Aamutee termarissa mukaan töihin
Ostin Taiteiden Yössä söpöltä inkkarilta ton sulkakorun!
EDIT: Koska kuvat ei suostunu tänä iltana latautumaan, julkaisen tämän postauksen huomenna. Enkä jaksa enää muuttaa sitä. Pask... Moikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?