keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Treeniä!

Aamulla kun heräsin niin ikkunasta näkyi näin ihana maisema. Sitten alkoi sataa vettä. 

Huh!

Palasin juuri kotiin savatetreeneistä ja täytyy todeta, että kerta kerralta tulen entistä varmemmaksi siitä, että olen löytänyt lajini. Kaivoin sykemittarini naftaliinista ja iskin sen päälle. Poltin koko puolitoistatuntisen treenin aikana 800 kilokaloria! Tsiisus. Sellanen on kyllä olokin nyt. Olen jo kahdella treenikerralla huomannut, että lajissa kehittyy nopeasti. Lopputunnista potkut ja lyönnit rupeavat aina tuntumaan helpommilta ja helpommilta. Savate on tietysti tekniikkalaji ja potkujen ja lyöntien pitää olla aika tarkasti tietynlaisia, mutta ainakin näin alkuun olen oppinut tekniikan nopeasti. Treeneissä tehdään paljon parin kanssa harjoituksia, ja kaikki muut kurssilla ovat olleet tosi kivoja ja kannustavia. Osa antaa myös tosi hyviä neuvoja, ihan kuin he olisivat nyrkkeilleet vuosikausia. Ja tietysti joukosta löytyy myös jonkin toisen nyrkkeilylajin taitajia ja heilläkin on muuvit kunnossa. Meitsi siellä vaan rämpii ja könyää muiden mukana, mutta eipä se haittaa. Pääasia että on kivaa, kunto kohoaa, lihakset vahvistuu ja tekniikka hioutuu!

Pinkit hanskat <3

Wou.

Töissä oli tänään myös tosi kivaa. Ruotsikin rupeaa luonnistumaan ihan sujuvasti kun sillä pitää kommunikoida. Joskus joudun lapsilta kysymään jotain sanaa ja he nauravat mulle, mutta pääasiassa pystyn komentamaan ja juttelemaan tosi sujuvasti. Tänään vietimme työpäivän metsäretkellä Herttoniemen metsissä. Lapset saivat vapaasti leikkiä ja me aikuiset leikittiin mukana tai juoruiltiin. Ja palkka juoksi. Ainut vaan että alkoi sataa juuri ennen kuin lähdettiin takaisin dagikseen ja meikit levähti. Vitsi vitsi, mulla oli sadetakit ja kaikki päällä. Tykkään mun työstä kovasti.

Matkalla treeneihin kävin vielä Stockalta tilaamassa pari viestinnän opiskelukirjaa. En malta odottaa että pääsen taas opiskelemaan! Vaikkakin vain avoimessa yliopistossa, mutta se voi olla portti ihan oikeaan yliopistoon.

Kaiken kaikkiaan, elämässä on asiat mallillaan. Mulla on kiva työ, saan opiskella asioita jotka oikeasti kiinnostaa sekä mulla on maailman parhaat harrastukset ja ystävät ja perhe ja koirat. Nyt olen myös pysynyt tosi hyvin ruokavaliossani, en lipsunut edes duunin kahvihuoneessa keksien äärellä. En tippaakaan. Kahvia juon ihan liikaa, se kun on töissä ilmaista. Se pitää karsia pois seuraavaksi.

Söin aamupalaksi taas perinteiset pavut, kananmunan ja leivän. Se on vaan niin hyvää. Papuja tosin oli liikaa, eikä koiratkaan suostuneet syömään niitä kun en jaksanut. Töihin kävin kaupasta hakemassa Saarioisten tonnikala-salaattiaterian, karjalanpiirakan (nammmm), juotavan jogurtin ja omenan lounaaksi. Tulin muuten tosi täyteen. Töiden jälkeen söin äidin herkkulasagnea (katso edellinen postaus) ja treenien jälkeen join metrossa tosi hyvän ja vähäkalorisen proteiinismoothien, jota äiti oli kokeeksi ostanut. Olen äitin tyttö. :)

Sellaista tänään. Huomenna alkaa tosiaan avoimen verkkokurssi, vähän jännittää saanko sähköistä luentoa auki... Sen näkee sitten. Hyvät yöt kaikille! :)

PS. Sitä piti vielä sanoa, että olette ehkä huomanneet iPhone-kuvien lisääntyneen huomattavasti postauksissa. Se johtuu siitä, että latasin kännykkääni appsin nimeltä Easy Transfer. Sillä on aivan sairaan helppo ladata kuvia koneelle. Avaa sen appsin, valkkaa kuvat jotka haluaa siirtää, avaa tietsikan selaimella sellasen ns. sivun joka on sit auki sekä kännyssä että koneella ja ne kuvat näkyy molemmissa. Hienosti selitetty. Niin anyway, sitten painaa vaan että Lataa kuvat ja siinä menee ehkä 3 sekuntia kun ne on koneella. Niih.

Huominen lounas. :) Nammmm!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?